typen tekstschrijven typemachine

Schrijfwerk

Wat een etalage is voor een fysieke winkel, is een welkomsttekst voor een website; je wilt je klant naar binnen lokken door een zo aansprekend mogelijke presentatie. Veel mensen investeren in het ontwerpen van een website, maar besteden vervolgens te weinig aan de websiteteksten. Dat is jammer, want wanneer het voor bezoekers niet meteen duidelijk is wat zij kunnen verwachten is de kans groot dat zij de website snel weer verlaten. Terwijl je uiteraard wil dat de bezoekers blijven hangen en bijvoorbeeld een product of dienst aanschaffen. Het is dus de moeite waard om te investeren in goede teksten en hiervoor een professional in te schakelen!

Hoog bouncepercentage door slechte teksten website

Meet jij op je website bezoekersaantallen en bezoekersgedrag? Dit kan bijvoorbeeld door Google Analytics te installeren. Hierin kun je zien hoeveel bezoekers er op je website komen, maar bijvoorbeeld ook hoe lang zij er op blijven en welke pagina’s bezoeken. Zo wordt onder meer het bouncepercentage weergegeven. Dit is het percentage van de bezoekers dat direct weer weg klikt van je website, zonder andere pagina’s van je website te bezoeken. Een hoog bounce percentage is vaak een indicatie dat bezoekers niet (direct) vinden wat ze zoeken. Heldere website teksten kunnen de aandacht van de bezoeker vasthouden en dit probleem verhelpen.

Tekstschrijver websites regio Hoogeveen

Op zoek naar een tekstschrijver in de regio Hoogeveen, Drenthe? Ik help je graag bij het schrijven van pakkende en goed vindbare websiteteksten. Hierbij maakt het niet uit of je website gericht is op de regio Hoogeveen, of op heel Nederland (of voor mijn part de hele wereld ;)). Ook maakt het niet uit welk product of welke dienst je aanbiedt. De afgelopen jaren heb ik al geschreven over van alles en nog wat; van houten cd-verzamelkasten, merkkleding en zwangerschap, tot websiteoptimalisatie en re-integratie – en alles wat daar tussenin zit. Ik voeg graag nog veel meer onderwerpen aan dat lijstje toe!

Tekstschrijver drukwerk

Geen website, maar wel een flyer, magazine of brochure die moet worden geschreven? Ik denk en schrijf graag mee!

Voor het schrijven van teksten reken ik een uurtarief. Vraag vrijblijvend een offerte aan..